Cautare

2610 de rezultate pentru "radu cernatescu" (2.85 secunde)
Bursa - Infiintarea Autoritatii de Supraveghere financiara a trecut de Camera Deputatilor Dan Radu Rusanu, tot mai aproape de functia "suprema" in Autoritate * Mircea Ursache, favorit pentru un post de vicepresedinte Camera Deputatilor a adoptat ieri Ordonanta de urgenta 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).
Incep sa se simta relatiile de joc, dar timpul de pregatire inaintea turneului de la Lyon este parca prea scurt", a declarat antrenorul Radu Voina, citat de GSP.
Prima adversara a elevelor lui Radu Voina va fi reprezentantiva tarii gazda, vicecampioana mondiala.
Fundasul echipei Lazio Stefan Radu va fi supus unei interventii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma si va fi indisponibil cel putin trei saptamani, informeaza Mediafax.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti Duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954. ... Autor de mai multe volume de proza si de poezie, Radu Sergiu Ruba este prezent la Editura Humanitas cu volumul de povestiri O vara ce nu mai apune.
Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza.
Ion ILIESCU) Am aflat cu tristete vestea mortii lui Radu Beligan, o figura de frunte a artei interpretative romanesti, actor, om de teatru, autor, profesor.
White Lynx lanseaza primul single care se numeste Feel My Love impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Dr Radu Mihailescu, unul dintre cei mai reputati psihiatrii romani, s-a stins din viata, ne informeaza Jurnalul National. ... Lucia Mihailescu si copiii anunta cu durere ca s-a stins din viata dr Radu Mihailescu, tata, sot si medic care si-a dedicat viata alinarii suferintei.
Omul zilei - Radu Zamfir Medic chirurg, Spitalul Fundeni Supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost cel care a anuntat telefonic la numarul de urgenta 112 faptul ca avionul a aterizat fortat.
Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S. ... Radu Spataru, coordonatorul medicilor de la Spitalul "M.S. ... Radu Spataru - formata din dr. Radu Tabacaru, seful Sectiei ATI, dr.
Radu Vladareanu, Sef Clinica Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si profesor la Universitatea Carol Davila si Sef Lucrari Neonatologie dr. ... Radu Vladareanu, o adevarata somitate in obstetrica-ginecologie. ... Radu Vladareanu, Sef Clinica Obsetrica-Ginecologie.
Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom care spune despre acest preparat ca este painisoara din aluat prea putin dospit, care se face pe vatra cuptoarelor moldovenesti si la care gospodinele respect un ritual:
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. ... Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme.
- Casatoria cu Radu ti-a schimbat viata? ... Totodata, Radu este mereu langa mine, el se ocupa de partea tehnica, de organizarea tehnica a spectacolelor, productia albumelor, de tot ce inseamna poze, videoclipuri, aparitii tv.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... Proiectul Mariei Radu merge solo, dar exista si posibilitatea de a reveni cu un nou proiect Van Noizz.
google-analytics.com